Напоследък все по-често Джоузеф Баена, извънбрачният син на Арнолд Шварценегер, става

...
Напоследък все по-често Джоузеф Баена, извънбрачният син на Арнолд Шварценегер, става
Коментари Харесай

Джоузеф Баена не си пада по приложенията за запознаства

Напоследък все по-често Джоузеф Баена, извънбрачният наследник на Арнолд Шварценегер, става мотив за разискване. И освен, тъй като изумително доста припомня на татко си.

Това, което знаем за персоналния му живот е, че сега няма жена да себе си, само че няма и нищо срещу това да се промени. В днешно време е съвременно да се търси любовта в приложения за запознанства. Нещо, което самият Баена също е опитал.

Не му се е получило и като цяло не е почитател на този вид запознанства. В изявление за Access Hollywood Джоузеф Баена споделя, че пробвал с няколко от приложенията за запознанства, само че бързо е схванал, че това не е неговото нещо.

Просто тъй като избира срещите онлайн. 24-годишният наследник на Арнолд добавя, че по този метод другия човек може да го опознае доста по-добре. " Говоря доста, гръмък съм и съм непрекъснато в придвижване. Все неща, които е мъчно да схванеш посредством писане на известия. "

Предпочита да се среща с нови хора като цяло посредством общи познати, тъй като още веднъж диалогът и срещите онлайн са неговата мощна страна, написа People. А по отношение на бъдещата си половинка Джоузеф Баена споделя, че тя би трябвало да прояви схващане към натовареното му всекидневие, тъй като знае, че връзките изискват човек да вложи време в тях.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР